Wij hopen natuurlijk dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Mocht een artikel toch niet naar wens zijn of heb je een klacht? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via byminettes@gmail.com. Wij helpen je graag en zorgen voor een passende oplossing.

Retour sturen
Wil je iets retour sturen? Dat is geen probleem! Je kunt binnen 14 dagen je bestelling retour sturen naar onderstaand adres. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Bewaar altijd het bewijs van verzending met Track & Trace code totdat u het aankoop bedrag terug heeft. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Bij iedere bestelling voegen wij een retourformulier toe, vul deze compleet in zodat wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag kunnen terugstorten op jouw rekening. Vergeet niet het retourformulier bij je retourzending te voegen. Retourformulier hier te downloaden. 

 

Ruilen
Wij doen ons best om alle afmetingen, maten en kleuren zo duidelijk mogelijk weer te geven. Mocht je, je item(s) toch liever omruilen voor een andere maat of een andere kleur dan is dat uiteraard geen probleem. Wij dienen de retourzending binnen 14 dagen ontvangen te hebben. Vergeet niet het retourformulier bij je retourzending te voegen. Retourformulier hier te downloaden. 

Als wij jouw retour hebben ontvangen sturen wij jou eenmalig kosteloos het nieuwe artikel op. LET OP: Dit geldt alleen bij het ruilen van een artikel naar hetzelfde artikel, dus voor een andere maat of kleur. Wanneer jouw gewenste artikel niet meer op voorraad is, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.
 

Adres:
ByMinettes
Industrieweg 18-18
3846 BD Harderwijk

Retourvoorwaarden:
- De artikelen zijn ongedragen en niet beschadigd.
- Pas op met make-up, items met make-up vlekken worden niet retour genomen.
- Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiene.
- Kosten van de retourzending zijn voor de afzender.
- Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen.

Retourneer volgens beleid en voorkom onnodige kosten.

 

 

© 2014 - 2022 ByMinettes ♥ Fashion & Musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel