In maart 2013 zijn wij als twee zussen begonnen in de binnenstad van Harderwijk. Wij openden onze deuren en al gauw stonden wij bekend bij onze klanten om onze mooie items, persoonlijke service, actuele artikelen en goede kwaliteit. Wij kregen veel vraag van dames door het hele land of zij ook online konden shoppen bij ons, vanaf dat moment bestond ByMinettes.nl. 

Op 1 mei 2017 hebben wij onze deuren van de winkel gesloten. Dit komt voor een groot deel door de enorme leegstand in de binnenstad. Wij hebben in de loop van de jaren dames blij gemaakt van Groningen tot Limburg en gaan hier natuurlijk graag mee door! 

Dagelijks ben ik op zoek naar de nieuwste trends op fashiongebied die geïnspireerd zijn op de laatste catwalk trends, celebs, it-girls en (fashion)bloggers. Zo houd ik bijvoorbeeld verschillende tijdschriften, Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest dagelijks goed in de gaten zodat ik op inkoop een mooie collectie kan samenstellen die voldoet aan de laatste trends.

Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook (minetteshwijk) en Instagram (@minettesharderwijk) voor je dagelijkse portie fashion inspiration ;-) En vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief, zo ben je altijd op de hoogte van win acties en de nieuwste items. Heb jij nog verdere vragen? Mail dan naar byminettes@gmail.com.

Heel veel liefs en veel shop plezier,

Kristel Essenburg
www.ByMinettes.nlBedrijfsgegevens
ByMinettes.nl
Industrieweg 18-18
3846 BD Harderwijk

Kamer van Koophandel
Wij staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het registratienummer 68705239

BTW nummer
NL212574565B01   

    
 Kantoor en showroom in Harderwijk
 


 

  
In 'De Stentor' vanwege ons                                   In 'De Harderwijker Courant' in de rubliek
tweejarig bestaan!                                                 'Jong en Succesvol'!

 


 
De winkel 'Minettes', Markt 19 Harderwijk

 

 

 

© 2014 - 2022 ByMinettes ♥ Fashion & Musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel